Tilbud

Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille

Enkel, klassisk skønhed. Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille, er det perfekte valg for dem der ønsker at bære en smuk påmindelse om Nordens mytologi. Målene er 20 x 16 mm og vejer 8 karat guld. Det er et håndlavet håndværk lavet af de fineste materialer. Det er perfekt til enhver lejlighed og vil give et touch af glamour. Dette smukke vedhæng vil være et godt valg til barnedåben eller andre nordiske traditioner. Det er en klassisk form, der gengiver Thors hammer fra den nordiske mytologi, og det er præget med et smukt mønster. Dette vedhæng er det perfekte valg for alle, der ønsker at bære noget unikt og smukt.

Nordahl Andersen Thors Hammer Vedhæng i 8 Karat Guld
Nordahl Andersen Thors Hammer 8 Karat Guld Vedhæng
Siersbøl - 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille
5
Nordahl Andersen Thors Hammer 8 Karat Guld Vedhæng
3
Thors Hammer 8 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
5
Nordahl Andersen Thors Hammer 8 Karat Guld Vedhæng
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008388599
Varenummer (SKU): 6942300474985749 Kategori:

Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8 kt guld Thors hammer vedhæng, lille. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008388599