Tilbud

Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger

Smukke og helt simple ørestikkere fra Siersbøl! Disse 8 karat guldørestikkere er pyntet med fire små zirkonia i rørfatninger, som giver et helt klassisk look. Ørestikkerne er de perfekte tilføjelser til din hverdag, fordi de kan kombineres med mange forskellige stilarter. Disse øreringe vil helt sikkert give dig et eksklusivt touch.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger
5
DKK kr. 995,00
kr. 995,00
Nordahl Andersen Siersbøl 8 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
DKK kr. 995,00
kr. 995,00
Nordahl Andersen Siersbøl 8 Karat Guld Ørestikker
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008448705 Varenummer (SKU): 6942301247696080 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – 8 kt. Guldørestikker m. zirkonia i rørfatninger. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008448705