Tilbud

Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm

Vælg den klassiske Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm som et smukt udtryk for dit hjerte. Dette vedhæng er lavet i 8 eller 14 karat guld, og har en blank overflade, der giver det et roligt og enkelt udtryk. Vedhænget leveres uden kæde, så du kan vælge den bedste længde og type kæde til dit smykke. Siersbøl smykkerne er lavet med den højeste professionalisme og kvalitet. Nyd det elegante udseende af dette smukke hjertevedhæng.

DKK kr. 1.705,00
kr. 1.895,00
Siersbøl - 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008315915 Varenummer (SKU): 6942300075019464 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – 8 kt. hjerte vedhæng i 15mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008315915