Tilbud

SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm

Denne kongekrone vedhæng fra Siersbøl er lavet af 8 karat guld. Vedhænget har en glat overflade og et smukt detaljeret design. Højden er 6, mm og bredden er 7,2 mm. Oplev det smukke vedhæng og giv dit barn et smukt smykke der vil ledsage ham/hende i mange år fremover. Hvis du ønsker at matche dette smykke med en kæde, kan du se på vores udvalg af kæder HER.

DKK kr. 855,00
kr. 950,00
SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008251909 Varenummer (SKU): 6942300958472641 Kategori:

SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL 8 kt. Kongekrone vedhæng 7 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008251909