Tilbud

Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia

Gør dig klar til at blive beundret med disse smukke 8 kt. guldørestik fra Siersbøl. Hver ørestik er dekoreret med syv små hvide zirkoner, som skinner og stråler af elegance. Siersbøl har skabt disse ørestikker med stor respekt for design, håndværk og kvalitetsmaterialer. Disse ørestikker vil bringe et strejf af luksus til enhver garderobe, og er et perfekt supplement til ethvert outfit. Kom i stil med disse smukke Siersbøl ørestikker, lavet i 8 kt. guld og fyldt med hvide zirkoner.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8 kt. ørestik med zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008247261 Varenummer (SKU): 6942301034639088 Kategori:

Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8 kt. ørestik med zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008247261