Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.**

Guld hjertevedhænget er lavet i 8 karat guld, og er en unik og stilren måde at gøre et fint modeudtryk. Kombineret med den 15 kubisk zirkonia vil det være en perle af et smykke, som vil fortsætte med at være et klassisk symbol på kærlighed og stil. Det kommer med en 40 cm. kæde, der er med til at fuldende looket. Dette eksklusive vedhæng fra Siersbøl er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008347466
Varenummer (SKU): 6942300841678019 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.** er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld hjerte med 15 kubisk zirkonia.**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008347466