Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner

Yndefuldt 8 karat guld hjerte vedhæng med to hjerter og zirkoner. Det lille hjerte på siden af det store hjerte er uden zirkoner, mens det store hjerte er indrammet af glitrende zirkoner. Der medfølger også en forgyldt kæde på 42+3 cm med vedhænget, så du kan bære det med stil. Siersbøl – et smukt vedhæng til enhver lejlighed.

DKK kr. 1.075,50
kr. 1.195,00
Siersbøl - 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner
5
DKK kr. 1.195,00
Siersbøl Mor og Barn kæde med hjerter - 8 kt.
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008249975 Varenummer (SKU): 6942300757859627 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m. 2 hjerter og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008249975