Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner

Få et smukt og klassisk look med disse 8 kt. guld ørehængere fra Siersbøl. Øreringene er udstyret med ørekroge, der lukker med et klik og holder dem på plads. Det dråbeformede vedhæng er udsmykket med flere hvide zirkoner, der giver et elegant og feminint look. Disse øreringe er det perfekte valg til enhver lejlighed og vil komplementere enhver garderobe. Giv dig selv eller en anden en gave der varer ved med disse luksuriøse øreringe fra Siersbøl.

DKK kr. 1.795,00
kr. 1.995,00
Siersbøl - 8kt. guld ørehængere med zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008381798 Varenummer (SKU): 6942301845141648 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørehængere med zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008381798