Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner**

Oplev det aldrig udgåede klassiske design fra Siersbøl. Disse 8 kt guld ørestikker er smukke og elegante med hjerteformede zirkoner, der ligger omkring hjertet. Denne kollektion er perfekt til enhver lejlighed. Ørestikkerne har en diameter på 7,5 x 6,5 mm og er lavet i 8 karat guld af Siersbøl’s producenter, som altid stræber efter at levere et produkt af højeste kvalitet. Med disse ørestikker er du sikker på at kunne skille dig ud fra mængden med et smukt og tidløst design.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008381743 Varenummer (SKU): 6942301839212043 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner** er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørestikker m. hjerte og zirkoner**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008381743