Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner

Giv dig selv et smukt, klassisk smykke med Siersbøl’s 8 kt. guldørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner. De skinnende zirkoner er placeret på halvdelen af hjertet, hvilket giver et let og glamourøst udtryk. Få et smukt og stilfuldt look med disse øreringe, der vil give dit look et luksuriøst og elegant udtryk. Med disse øreringe fra Siersbøl vil du selvfølgelig altid være fashionable!

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341907 Varenummer (SKU): 6942302059832682 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med dobbelt hjerter og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341907