Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner

Disse smukke og klassiske ørestikker fra Siersbøl er lavet af 8 kt guld og er udsmykket med glitrende zirkoner. Det store hjerte er indrammet af to mindre hjerter og det hele er afsluttet med en fin glans. Smykket er et uundværligt element i enhver garderobe. Det fremstår elegant og er af meget høj kvalitet, hvilket gør det til et perfekt valg til enhver lejlighed. Siersbøl har særlig stolthed i at producere og levere smykker, der lever op til deres strenge kvalitetskrav.

DKK kr. 985,00
kr. 1.095,00
Siersbøl - 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008381736 Varenummer (SKU): 6942301838026122 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med hjerter og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008381736