Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia

Udsmykning. Disse ørestikker er et smukt eksempel på deres arbejde og vil være et elegant tilføjelse til din samling af smykker. Disse 8 karat guld ørestikker fra Siersbøl er et perfekt valg til at fuldende din stil med et touch af luksus.

DKK kr. 1.165,00
kr. 1.295,00
Siersbøl - 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008164018 Varenummer (SKU): 6942300105411934 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med knude og zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008164018