Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm**

Siersbøl – 8 karat guld ørestikker med roser af pink zirkon 7 mm er en klassisk og elegant smykke. Disse stilfulde ørestikker er lavet i 8 karat guld og er omkranset af roser af pink kubisk zirkon og hvide zirkonia. Ørestikkerens diameter er 7 mm, og de vil pryde dit årstidens outfit med en ekstra smuk finish. Du vil se fantastisk ud med disse ørestikker, der er lavet af de fineste materialer.

DKK kr. 1.345,00
kr. 1.495,00
Siersbøl - 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008382948 Varenummer (SKU): 6942301097581311 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm** er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med roset af pink zirkon 7mm**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008382948