Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler

And style Gå ikke glip af disse smukke ørestikker fra Siersbøl. De er lavet af 8 karat guld og har twistede ovaler der snor sig om sig selv. Overfladen er blank og elegant, så de giver det perfekte akkompagnement til enhver outfit. Disse ørestikker er ikke kun smukke, men også af høj kvalitet, så man kan være sikker på at de holder længe. Sammensæt dem med andre smykker fra Siersbøl og skab et ensartet og professionelt look.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008363671 Varenummer (SKU): 6942301068175361 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ørestikker med twistede ovaler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008363671