Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner

Slip dine romantiske følelser løs med denne smukke 8 kt guldring fra Siersbøl. Denne ring er smykket med en fantastisk smuk rød syntetisk rubin og klare zirkoner, der omkranser den smukke stein. Denne ring er det perfekte smykke til Valentines Day, Mors Dag eller studenten. Siersbøl er kendt for sine klassiske designs, de fineste detaljer og høje kvalitet. Med denne smukke guldring fra Siersbøl vil du altid se professionel og elegant ud.

DKK kr. 1.705,00
kr. 1.895,00
Siersbøl - 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341686 Varenummer (SKU): 6942300670269714 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld ring med rød rubin og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341686