Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia

Gør et elegant indtryk med dette fine 8kt. guld vedhæng fra Siersbøl. Vedhænget er formet som en dråbe og er fyldt med glitrende zirkonia som er omsluttet af en guldsnoning. Målet er 16 mm og det kommer med en forgyldt sølvhalskæde der måler 42 + 3 cm. Det perfekte vedhæng til at komplettere ethvert look og gøre din personlige stil endnu mere professionel.

DKK kr. 1.345,50
kr. 1.495,00
Siersbøl - 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008447081 Varenummer (SKU): 6942301823824934 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008447081