Tilbud

Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia

Lad dig fascinere af det smukke design af dette 8 karat guld vedhæng med en engel og zirkoniaer, der danner en bane ned af kroppen. Dette vedhæng har et professionelt finish, og når det rammes af solen, skaber det et dybt, glitrende skær. Hænget er designet med en forgyldt sølvkæde, der måler 42 cm + 3 cm, der gør det let at justere hænget til enhver stil. En smuk addition til enhver garderobe.

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341761 Varenummer (SKU): 6942301719353444 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341761