Tilbud

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte med syntetisk blå safir er et klassisk og yndefuldt vedhæng. Det er lavet i 8 karat guld med en blank overflade, som giver et smukt og elegant udtryk. Vedhænget er prydet med en syntetisk blå safir og måler 13 mm i diameter. Dette eksklusive vedhæng fra Siersbøl er det perfekte tilbehør til den blå student.

DKK kr. 1.255,00
kr. 1.395,00
SIERSBØL - 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008354419
Varenummer (SKU): 6942301055514492 Kategori:

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. blå safir. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008354419