Tilbud

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin er det perfekte studenterhjerte vedhæng. Lavet af 8 karat guld med en blank overflade, der giver et flot udtryk og en smuk rød rubin. Et smykke af utrolig høj kvalitet, ideelt som studentergave.

DKK kr. 1.255,00
kr. 1.395,00
SIERSBØL - 8kt. guldhjerte m. synt. rubin
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008354402
Varenummer (SKU): 6942301054328571 Kategori:

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx SIERSBØL – 8kt. guldhjerte m. synt. rubin. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008354402