Tilbud

Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde

Denne smukke halskæde af Siersbøl er lavet i 8 karat guld og er udsmykket med en syntetisk smaragd og klare zirkoner. Vedhænget er udformet i den klassiske roset stil, der giver det et elegant look. Denne halskæde er perfekt til enhver anledning og kommer med en gratis kæde. Der er også matchende øreringe i samme toner til rådighed. Tag et kig på dette smukke og stilfulde guldvedhæng fra Siersbøl og oplev det charmerende look.

DKK kr. 985,00
kr. 1.095,00
Siersbøl - 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341723 Varenummer (SKU): 6942301724210394 Kategori:

Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341723