Tilbud

SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner

SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med smukke blomster og zirkoner. Dette smukke og stilrene armbånd fra Siersbøl er lavet af rhodineret sølv og har en klassisk blomsterranke der sidder enkelt om håndledet. Smykkerne fra Siersbøl er af højeste kvalitet og har et eksklusivt design. Med dette armbånd får du både det chic og klassiske look.

DKK kr. 945,00
kr. 1.050,00
SIERSBØL - Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377197 Varenummer (SKU): 6942301766302092 Kategori:

SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SIERSBØL – Armbånd i børstet sølv med blomster og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377197