Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A)

Med et ørestik fra Siersbøl i 14 karat guld, kan du skabe et personligt og stilfuldt look. De små og søde ørestikker er lavet i et flot blankt materiale, der sidder fint i øret. Vælg dit yndlings bogstav og skab et helt unikt øreringe look. Ørestikket sælges enkeltvis og er det perfekte valg for den stilbevidste fashionista. Dette øreringe er det perfekte valg til at udtrykke din unikke stil på en professionel måde.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (A)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434203 Varenummer (SKU): 6942301153424342 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A) er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (A). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434203