Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B)

Giv dit øre look et personligt præg med de smukke bogstav ørestikker fra Siersbøl i 14 kt. guld. De elegante ørestikker er designet med en blank overflade og sidder fint i øret.Vælg dit helt eget bogstav og tilføj et unikt touch til dit outfit. Ørestikkerne sælges enkeltvis, så du kan skabe dit eget look med dem.Disse ørestikker er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed og er et must-have for alle der elsker mode.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (B)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434210 Varenummer (SKU): 6942301153424343 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B) er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B) uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (B). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434210