Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C)

Siersbøl byder dig velkommen til et smukt og personligt udtryk med disse øreringe i 14 kt. guld. Det elegante og tidsløse design har en smuk blank overflade, der ligger fint i øret. Vælg det bogstav, der symboliserer noget, du selv står for eller blot gøre din stil helt unik. Alene eller i par, er dette øreringe et fint og stilfuldt statement. Med Siersbøl får du et øreringe i topkvalitet, der holder i mange år.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (C)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434227 Varenummer (SKU): 6942301153424344 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C)

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C) er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C) online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (C). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434227