Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D)

Siersbøl byder på disse smukke og personlige ørestik i 14 kt. guld. De små og søde ørestikker med bogstaver har en smuk blank overflade, der sidder fint i øret. Lav et helt personligt look og giv et smukt touch til din daglige stil. Ørestikket sælges enkeltvis, så du kan vælge det bogstav, der passer til dig. En æstetisk og personlig detalje, der vil pryde ethvert outfit. Skab et smukt look med disse bogstav ørestik i 14 kt. guld fra Siersbøl.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (D)
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav D 14 Karat Guld Ørestikker
3
DKK kr. 695,00
Siersbøl Bogstav D 14 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav D Ørestikker i 14 Karat Guld
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav D 14 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav D 14 Karat Guld Øreringe fra
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008434234
Varenummer (SKU): 6942301153424345 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D)

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D) er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D) online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (D). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434234