Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K)

Giv dit look et personligt udtryk med disse smukke ørestikker fra Siersbøl. De er lavet i 14 karat guld, og har en blank overflade, der sidder fint i øret. Vælg dit helt eget bogstav, og skab en unik stil, der skiller sig ud. Disse ørestikker sælges enkeltvis, og er et must-have til alle smykke-entusiaster. Gør dit outfit personligt og skab et look, der er helt unikt med disse Siersbøl ørestikker i 14 karat guld.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (K)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434302 Varenummer (SKU): 6942301153424352 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K) er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (K). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434302