Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O)

Tag et øjeblik og nyd skønheden i Siersbøl’s 14 karat guld ørestikker. De små og søde ørestikker med et bogstav er lavet med en skinnende blank overflade, der føles behagelig og sidder godt i øret. Vælg dit helt eget bogstav og få et personligt ørering look. Denne ørestik sælges enkeltvis, så du kan kombinere flere bogstaver for at skabe et unikt udseende. Med et bogstav ørestik fra Siersbøl i 14 karat guld, kan du være sikker på, at du får en professionel, æstetisk og smuk finish.

DKK kr. 556,00
kr. 695,00
Siersbøl Bogstav O 14 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
3
DKK kr. 556,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav O 14 Karat Guld Ørestikker
4.5
DKK kr. 556,00
kr. 556,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav O 14 Karat Guld Øreringe fra
DKK kr. 556,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav O 14 Karat Guld Ørestikker
DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (O)
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav O Ørestikker i 14 Karat Guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434340 Varenummer (SKU): 6942301153424356 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O) er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O) uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (O). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434340