Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R)

Giv din personlighed udtryk med dekorative bogstav øreringe fra Siersbøl. Disse smukke ørestikker er lavet af 14 karats guld og har en glat blank overflade, der sidder dejligt på dit øre. Vælg dit personlige bogstav og giv dit look et personligt præg. Ørestikkerne sælges enkeltvis og er perfekte til at skabe en unik og elegant stil. Giv dit ydre et ekstra pift og opdag stilen med Siersbøl’s Bogstav øreringe i 14 karat guld.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (R)
5
DKK kr. 695,00
Siersbøl Bogstav R 14 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
3
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav R 14 Karat Guld Ørestikker
5
DKK kr. 695,00
Siersbøl Bogstav R 14 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav R 14 Karat Guld Ørestikker
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434364 Varenummer (SKU): 6942301153424359 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R)

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R) er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R) får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (R). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434364