Tilbud

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W)

Giv dine ører noget ekstra personligt med de smukke bogstav ørestik fra Siersbøl. Disse 14 karat guld øreringe er lavet med en glat overflade, der sidder behageligt i øret. Du kan vælge dit eget personlige bogstav og skabe et helt unikt øreringe look. Ørestikken sælges enkeltvis, så du har mulighed for at vælge flere forskellige bogstaver og skabe din egen personlige kombination. Påfør et smukt og professionelt look til dine ører med disse bogstav ørestik i 14 karat guld.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Bogstav ørestik i 14kt. guld (W)
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav W Ørestikker i 14 Karat Guld
3
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav W 14 Karat Guld Ørestikker
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav W 14 Karat Guld Ørestikker
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav W 14 Karat Guld Ørestikker fra Nordahl Andersen
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Siersbøl Bogstav W 14 Karat Guld Øreringe
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008434418
Varenummer (SKU): 6942301153424364 Kategori:

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W)

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W) er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Bogstav ørestik i 14kt. guld (W). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434418