Tilbud

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld er et smukt og klassisk smykke fra Nordahl Andersen. Disse vedhæng er flotte og personlige, perfekte til både hverdag og fest. Tilføj et bogstav vedhæng til din halskæde for at give den personlighed og betydning. Disse smukke guldvedhæng er også den perfekte gaveidé.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
Siersbøl - Bogstav vedhæng i 14kt. guld (A-V)
5
DKK kr. 495,00
Siersbøl - 14kt. Guld bogstav - A
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008352491
Varenummer (SKU): 6942301541391801 Kategori:

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld – A. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008352491