Tilbud

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J)

Smukke og klassiske Bogstav vedhæng fra Siersbøl kollektionen i 14 karat guld. Det elegante design er perfekt til at give din halskæde personlighed og betydning. Det er den ideelle gave til hverdag og fest. Disse vedhæng er lette og yderst moderne, og de vil være et attraktivt tilbehør til enhver garderobe. De smukke og klassiske vedhæng er også den perfekte måde at vise noget unikt og personligt. Siersbøl vedhængene er håndlavet med den højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år. Tag et kig på vores kollektion af vedhæng og giv din stil et personligt twist.

DKK kr. 445,50
kr. 495,00
Siersbøl - Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008352583 Varenummer (SKU): 6942300646564162 Kategori:

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J)

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J) er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J) online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Bogstav vedhæng i 14kt. guld (J). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008352583