Tilbud

Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld

Gå aldrig glip af et festligt look, takket være disse brede guld creoler fra Siersbøl. Disse smukke øreringe er fremstillet af 8-14 karat guld, så du er sikker på, at de er både holdbare og elegant. De brede creoler, som måler Ø12, giver ikke kun et moderigtigt, men også stilrent look. Kombinér disse guld creoler med andre øreringe for et trendy look eller lad dem stå alene som et uimodståeligt statement-accessoire.

DKK kr. 1.435,00
kr. 1.595,00
Siersbøl - Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008274151 Varenummer (SKU): 6942301125326934 Kategori:

Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Brede guld creoler Ø12 i 8-14kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008274151