Tilbud

Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld

Vælg det elegante og smukke look med Siersbøl’s Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld! Disse chunky og brede creol øreringe vil give en subtil elegance og klasse til enhver outfit. De er fremstillet i 8 karat guld og har et bredt design, der gør dem til et blikfang. De er perfekte til at bære som dit eget øreringelook, eller du kan kombinere dem med andre øreringe for at skabe din egen personlige stil. Disse brede guld creoler fra Siersbøl vil give dig det feminine og stilfulde look, du har været på udkig efter.

DKK kr. 2.065,00
kr. 2.295,00
Siersbøl - Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008354051 Varenummer (SKU): 6942300390685859 Kategori:

Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Brede guld creoler Ø20 i 8kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008354051