Tilbud

Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås

Køb det smukke Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd med en sølv lås. Dette elegante armbånd måler 17+3 cm og vil være det perfekte tilføjelse til din sommergarderobe. Style det med et matchende armbånd eller par øreringe fra Siersbøls nye sommerkollektion 2022. Armbåndet kommer også i forgyldt sølv og vil helt sikkert give et unikt touch til dit look. Slut af med dette smukke armbånd og sæt dit helt eget præg på det.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Siersbøl - Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008396952 Varenummer (SKU): 6942301378283962 Kategori:

Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Ferskvandsperlearmbånd m. sølvlås. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008396952