Tilbud

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm er en smuk og eksklusiv kæde, der vil være et fint tilbehør til ethvert outfit. Den store ferskvandsperle på 6 mm er omgivet af en rhodineret sølv lås, der er et smukt touch. Kæden er designet med ekstra længde og en forlængelse på 42 + 3 cm, så du kan finde den perfekte pasform. Denne kæde er en del af Siersbøl Pearl52 serien og vil passe godt sammen med andre stilarter.

DKK kr. 495,00
kr. 550,00
Siersbøl - Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm
5
DKK kr. 550,00
Siersbøl ferskvandsperlekæde sølvlås. Perle Ø6mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008396877 Varenummer (SKU): 6942300837327283 Kategori:

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås 6 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008396877