Tilbud

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås

Vær professionel og feminin med denne smukke ferskvandsperlekæde fra Siersbøl. Kæden er 42+3 cm lang og har en rhodineret sølv lås. Fuldend dit look med det øreringe, der matcher og vælg mellem almindelig sølv, forgyldt sølv og flere farver ædelsten. En Sølv vedhæng med kæde fra Siersbøl er det perfekte valg for at fuldende dit udseende med elegance og stil.

DKK kr. 535,50
kr. 595,00
Siersbøl - Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås
5
DKK kr. 595,00
Siersbøl ferskvandsperlekæde sølvlås. Perle Ø8mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008396891 Varenummer (SKU): 6942300838513204 Kategori:

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Ferskvandsperlekæde m. rhodineret sølv lås. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008396891