Tilbud

Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld

Stræb efter det elegante udtryk med disse flade, kantede guldcreoler fra Siersbøl. De er fremstillet af 8kt. guld og har en diameter på 14mm. Mix’n’match med dine andre øreringe, eller bær dem for sig selv – uanset hvad, så vil de give dit look en klassisk touch. Siersbøl har skabt et smykke, som både er stilfuldt og tidløst.

DKK kr. 2.605,00
kr. 2.895,00
Siersbøl - Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341976 Varenummer (SKU): 6942301246317024 Kategori:

Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Flade guld creoler Ø14 i 8kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341976