Tilbud

Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld

Giv dit smykkelook en ekstra sparkle med disse smukke creoler fra Siersbøl. Disse 8 karat guldcreoler er håndlavede og indeholder glitrende klare zirkoner, der vil give dit look et ekstra touch af elegance. Creolerne måler Ø13 og er 1,5mm tynde, hvilket gør dem til det perfekte valg til enhver kvinde/piges smykkeskrin. Gå ikke glip af disse smukke creoler i 8 karat guld med zirkoner fra Siersbøl.

DKK kr. 1.165,50
kr. 1.295,00
Siersbøl - Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008274090
Varenummer (SKU): 6942301449399720 Kategori:

Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Guld creoler med zirkoner Ø13 i 8kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008274090