Tilbud

Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld

Smukke og elegante guld creoler øreringe fra brandet Siersbøl! Disse øreringe er fremstillet af 8 karat guld og måler 15 mm i diameter. De er lette og komfortable at bære, og deres enkle og stilfulde design gør dem velegnet til både hverdag og fest. Med disse guld creoler er det let at skabe en smuk og elegant look. Brug dem alene for et enkelt og tidløst look eller kombiner dem med andre øreringe for at give din stil et personligt præg. Disse skønne øreringe er et must-have for alle fashionistaer.

DKK kr. 1.575,00
kr. 1.750,00
Siersbøl - Guld creoler Ø15 i 8kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008131256 Varenummer (SKU): 6942300564152672 Kategori:

Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Guld creoler Ø15 i 8kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008131256