Tilbud

Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld

Med Siersbøl-øreringene, de guld-creoler i 8-14 karat, er du godt klædt på til enhver lejlighed. Disse øreringe er både funktionelle og fashionable. De har en chunky, markant stil, der ikke går ubemærket hen. De er simple og alligevel smukke, og vil derfor passe perfekt til ethvert outfit. De er lavet af solidt guld, og vil derfor holde i mange år. Med disse øreringe vil du altid være elegant påklædt, uanset om du skal på en fest, til jobbet eller ud at rejse. Tag dem på og føl dig professionel!

DKK kr. 1.615,00
kr. 1.795,00
Siersbøl - Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008274144 Varenummer (SKU): 6942301124141013 Kategori:

Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Guld creoler Ø16 i 8-14kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008274144