Tilbud

Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld

8-14kt. guld, og få øreringe der er både tidløse og stilfulde. Øreneringe har en diameter på 17 mm, og de er ideelle til både hverdagslooks og festlige anledninger. De er en perfekt gaveide til en du holder af – eller til dig selv. Opdag det perfekte øreringelook med Siersbøl guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld!

DKK kr. 675,00
kr. 750,00
Siersbøl - Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008222213 Varenummer (SKU): 6942300033621596 Kategori:

Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Guld creoler Ø17 i 8-14kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008222213