Tilbud

Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm)

Få et sæt klassiske ørestikker med en elegant guldkugle i enten 8 eller 14 karat guld. Disse ørestikker er den perfekte kombination af stil og komfort, da de er udformet med en ø5mm kugle. De passer perfekt til enhver anledning, og kan styles i mange forskellige måder. De er også perfekte til dig, der har flere huller i ørene, da du kan style dem i forskellige størrelser og farver. Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld er det perfekte valg for ethvert smykkeelsker der ønsker at kombinere luksus og komfort.

DKK kr. 495,00
kr. 550,00
Siersbøl - Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008127938 Varenummer (SKU): 6942300386763003 Kategori:

Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm)

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm) er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm) får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm) uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Guldkugle ørestikker i 8kt. guld (Ø5mm). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008127938