Tilbud

Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant

Skab et smukt look med disse fænomenale ørestikker fra Siersbøl i 14 karat guld. De er prydet med en brillant i hver cirkel, som giver et lille ekstra spil på ørestikkerne. Mål 7,5×7,5mm og er med åben cirkel. Styles dem med et andet sæt øreringe for et mere professionelt look. Få et feminint og elegant look med disse smukke guld øreringe fra Siersbøl.

DKK kr. 2.965,00
kr. 3.295,00
Siersbøl - Guldøreringe 14kt. m. diamant
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008320902 Varenummer (SKU): 6942300622142862 Kategori:

Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Guldøreringe 14kt. m. diamant. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008320902