Tilbud

Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ

Gå aldrig glip af et øjeblik med denne smukke Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ. Et smukt og unikt vedhæng med en blank overflade måler Ø10mm og sidder på en justerbar kæde målende 42+3 cm. Denne sølvkæde har et klassisk og professionelt look, der let kan føjes til enhver garderobe. For at fuldende dit udtryk, kan du style denne halskæde med andre fine og elegante kæder for et komplet look.

DKK kr. 202,50
kr. 225,00
Siersbøl - Halskæde i sølv m. livets træ
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008280602
Varenummer (SKU): 6942300321332845 Kategori:

Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Halskæde i sølv m. livets træ. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008280602