Tilbud

SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv

SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv – Oplev det sofistikerede design og høje kvalitet af dette eksklusive vedhæng i 925 sterlingsølv fra Siersbøl. Vedhænget kommer sammen med en kæde der måler 60+10 cm også i sterlingsølv. Serierne fra Siersbøl findes i et stilfuldt designs og består af armbånd, øreringe og vedhæng. Dette smukke vedhæng er et must-have til enhver smykke samling!

DKK kr. 585,00
kr. 650,00
SIERSBØL - Halskæde m. vedhæng af blade i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377098 Varenummer (SKU): 6942301237204623 Kategori:

SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx SIERSBØL – Halskæde m. vedhæng af blade i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377098