Tilbud

Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm

Giv dit look et løft med disse smukke, forgyldte kreoler fra Siersbøl. Disse klassiske øreringe er lavet i 18 kt forgyldt sølv med en diameter på 10 mm og en tykkelse på 1,1 mm. Deres minimalistiske design gør dem perfekte til at kombinere med alle dine dagligdags outfits – og det unikke look gør dem til en uundværlig del af smykkekollektionen. Hos Siersbøl kan du finde det perfekte smykke til enhver lejlighed og disse forgyldte kreoler refererer til en klassisk stil, der aldrig går af mode.

DKK kr. 175,00
kr. 195,00
Siersbøl - Kreol i forgyldt sølv Ø10mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008240415 Varenummer (SKU): 6942300598044689 Kategori:

Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Kreol i forgyldt sølv Ø10mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008240415