Tilbud

Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde

Giv et smukt tilbehør til garderoben med Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde. Dette elegante vedhæng er fremstillet af 8 karat guld, der er pyntet med funklende kubiske zirkoner. Det kommer med en forgyldt kæde på 45 cm for at fuldende det smukke look. Siersbøl er kendt for at skabe klassisk design med smukke detaljer, og dette smykke er ingen undtagelse. Giv det som en unik gave til en du holder af og lad dem vise det frem i stolthed.

DKK kr. 1.125,00
kr. 1.250,00
Siersbøl - Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde
5
DKK kr. 1.250,00
Livets Træ 8 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
3
DKK kr. 1.250,00
Nordahl Andersen Livets Træ 8 Karat Guld Vedhæng
5
DKK kr. 1.250,00
Siersbøl Halskæde livets træ - forgyldt
4.5
DKK kr. 1.250,00
Livets Træ 8 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
4.5
DKK kr. 1.250,00
kr. 1.250,00
Nordahl Andersen Livets Træ 8 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
DKK kr. 1.250,00
kr. 1.250,00
Nordahl Andersen Livets Træ 8 Karat Guld Vedhæng
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008375711
Varenummer (SKU): 6942301609128614 Kategori:

Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008375711