Tilbud

Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde

Denne smukke vedhæng fra Siersbøl er lavet i et klassisk design med et sølvvedhæng, der er forsynet med en hvid emaljering. Den er 10 mm i størrelse, og kommer med en kæde, der giver den perfekte finish. Dette smykke er lavet af Siersbøl, et danskt smykkehus, der er kendt for deres klassiske smykker i høj kvalitet. Dette smukke vedhæng er den perfekte gave til nogen du holder af.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
Siersbøl - Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008314789 Varenummer (SKU): 6942300585512300 Kategori:

Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Marguerit vedhæng i sølv m hvid emalje 10 mm. incl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008314789