Tilbud

Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct

Opdag den elegante Siersbøl Medaljon i rhodineret sølv med en strålende 0,01ct brillant. Perfekt til at bære dine minder tæt på hjertet med plads til 2 små billeder. Tilføj en personlig gravering på bagsiden for en unik touch.

DKK kr. 1.166,00
kr. 1.295,00
Siersbøl - Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008355188
Varenummer (SKU): 6942301413650734 Kategori:

Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Medaljon i rhodineret sølv med brillant på 0,01ct. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008355188