Tilbud

SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner

SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner er smukke og eksklusive håndlavede øreringe, der vil tilføre et elegant og sofistikeret look til enhver garderobe. Disse øreringe er fremstillet af forgyldt sølv og udstyret med 2 blomster og 1 zirkon i hver ørering. Det skaber et smukt og fastholdende look, der er værd at blive set. Ørehængeren er en del af Siersbøl for Nordahl Andersens kollektion og findes i både sølv og forgyldt sølv med børstet overflade. Opdag det stilfulde udseende af disse øreringe og lad dem være en del af din personlige stil.

DKK kr. 535,50
kr. 595,00
SIERSBØL - Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377289 Varenummer (SKU): 6942301356994126 Kategori:

SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL – Ørehængere i forgyldt sølv med zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377289